perjantai 28. elokuuta 2015

Syksyn intro

Tummia pilviä viiletti eilen Aalborgin taivaalla, ja aina välillä ne ravauttivat niskaan ihan tajuttoman kaatosateen. Sadetta, paistetta, sadetta, paistetta - sateenvarjoa sai aukoa ja sulkea koko päivän. Alan olla vahvasti sitä mieltä, että sadetakki ja kumpparit on syksyn tärkeimmät hankinnat. 


Myrskypilvien alla ajeltiin bussilla kampukselle. Ensimmäinen vaikutelma alueesta: Turun yo-kylä. Yhtä sekava ja neliskanttinen. Toivottavasti ei ihan yhtä eksyttävä, mutta se selviääkin jo ensi viikolla kun luennot alkavat. Maanantaina on opintokokonaisuuden info, ja sitten heti syyskuun alusta alkaakin opinnoissa puurtaminen. Tällä hetkellä itse opinnot kiinnostavat, mutta muuten asia stressaa sillä en ole päässyt ilmoittautumaan kursseille - en ole saanut vielä tarvittavia tunnuksia yliopiston järjestelmiin. Kaikki kämppikset ovat jo saaneet tunnukset ja ihan selvillä vesillä, joten oma tilanne tuntuu nyt inhan vaikealta. Mutta Tanskassa tuntuu kaikki järjestyvän, joten eiköhän tämänkin. 

Samoin stressaa, tai ehkä enemmänkin harmittaa, pyörän puuttuminen. Olisin toivonut, että tässä vaiheessa pääsisin jo polkemaan itsekseni ympäri kaupunkia. Se antaisi ihanaa vapautta nähdä uusia reittejä sekä vapautta bussiaikatauluista. Mutta pyörästä ei ole kuulunut, vaikka pari hakemusta olen laittanut. Pitää viikonlopun aikana perehtyä asiaan paremmin, samoin kuin tanskalaisen puhelinliittymän hankintaan. 

Muita tavoitteita viikonlopulle: siivota oman huoneen lattia, löytää uimahalli ja käydä uimassa sekä nukkua paljon ja pitkään. Tänään tulee viikko täyteen Tanskassa, ja eilen iski väsymys kaiken uuden tekemisen jälkeen. Viikonloppuna on onneksi hyvää aikaa paikkailla tilannettta ja ladata akkuja ensi viikon menoihin. 

1 kommentti:

  1. Kyllä kaikki varmasti järjestyy, niin tunnukset kuin pyörä! Tsemppiä alkavaan viikkoon!

    VastaaPoista