sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kaikki mitä tarvitsen

Tässä on mun huone. 


Se on juuri sopiva - löytyy sopivasti tilaa, mutta ei liikaa. Paljon kaappeja, mutta ei hukkatilaa. Täällä on melko kotoisaa - ja se on kyllä hyvä, sillä varsinkin kuluneella viikolla nämä seinät ovat tulleet todella tutuiksi. Olin nimittäin flunssassa ja kuumeessa tuossa kolme päivää, keskiviikosta lauantaihin. Syysflunssaa on täälläkin liikkeellä, ja kämppiksistäkin pari muutakin on saanut taudin kimppuunsa. 

Mut kuume kellisti kolmeksi päiväksi sängyn pohjalle. Onneksi viikonloppu sattui sopivasti, ja sain lepäillä vailla stressiä luennoista. Olin myös fiksuna käynyt kaupassa juuri ennen sairastumista, joten kotoa ei tarvinnut seikkailla mihinkään. Paikallaan makaaminen ja jatkuva niistäminen alkoivat kyllä turhauttaa melko lailla eilen, mutta onneksi tänään tauti kääntyi paremmaksi. On niin ihanaa olla taas voimissaan, ai että!


Kotona ollessa on ollut aikaa näpsiä kuvia muistakin huoneista - tältä meillä näyttää keittiössä ja eteisessä/ruokailuhuoneessa. Keittiö on valoisa ja hyvin varusteltu, mutta viiden hengen tarpeisiin tarvittaisiin ehkä vähän suurempi jääkaappi. Nykyinen on jatkuvasti aivan täpötäynnä, ja itse olenkin alkanut panostaa kuiva-ainekaapissa säilyviin ruokiin... 


Ulko-ovelta aukeaa tällainen näkymä. Pyykkitelineessä asuu miljoona hämähäkkiä ja varastorakennukseen ei ole meillä pääsyä, mutta suojainen paikka säilyttää pyöriä on kyllä kiva. Mun fillari on tuo keltainen. 

Sellaista siis täällä. Huomenna on taas polkaistava luennoille, ja muutenkin ensi viikolle on paljon asioita hoidettavaksi. Toivottavasti ehdin myös seikkailla jossain, kun tämä viikonloppu meni vähän harakoille. 

Ps. Muuten, huomasin juuri että kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi! 

2 kommenttia:

  1. ihan kiva keittiöhän siellä on, tosin 5:lle ehkä ahdas yhtä aikaa...ja huoneesi oot saanut jo oman näköiseksi, kukka vielä puuttuu kaapin päältä :)
    -mom

    VastaaPoista
  2. Joo, visiitti Ikeaan auttoi kyllä kodikkuuden suhteen paljon. :) Ja keittiössäkin onneksi vuorotellaan aika hyvin, ei oo vielä kertaakaan oltu kaikki viisi kerralla. Tosin kyllä kolmekin kokkaajaa jo vähän on toistensa tiellä. :D

    VastaaPoista