sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Bingoillen eläkkeelle

Vuoden vaihteessa päättyi yksi iso aikakausi, aikani ainejärjestön hallituksessa ja erityisesti sen puheenjohtajana. Vietin pääkallopaikalla vuoden 2014, ja olen superylpeä siitä että tein sen. Yliopistoon saapuessani en olisi ikinä uskonut päätyväni kyseiseen pestiin, en edes pari vuotta sitten. Mutta tein sen, ja selvisin kunnialla läpi.

Puheenjohtajana olo oli haastavaa, palkitsevaa, mielenkiintoista, kuluttavaa, stressaavaa, antoisaa, ihanaa ja unohtumatonta. Opin itsestäni ja ympäristöstäni valtavasti uutta aina yliopiston toiminnasta ryhmädynamiikkaan sekä ihmisten kannustamiseen ja oman epävarmuuden yli nousemiseen. Opin että mitä vaan voi tehdä jos vain ryhtyy toimeen, ja opin että ryhmän vetäminen on paljon muutakin kuin tehtävien jakamista. Opin että jaksan, osaan ja pystyn. 

Jäähyväisillallisella hallitus antoi superihanan lahjan kiitokseksi kaudesta. Varsinkin kortti lämmittää sydäntä: se on koko porukan kasaama eläkebingo meikäläiselle. Olen tehnyt ainejärjestölehteen eri aiheisiin liittyviä bingoja, ja nyt sain ihan oman henkilökohtaisen bingon. Emeriittana pitäisi näköjään muun muassa tehdä paprikahummusta, seikkailla uuteen kaupunkiin ja pitää teehetki. Houkuttavaa.  Nyt vain raksimaan ruutuja ja rentoutumaan bingon toivossa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti