lauantai 22. syyskuuta 2012

Flunssapään pelastus


Köhköh sanoi flunssainen Saara ja joi lisää teetä. Opin jälleen kerran kuinka ei pitäisi manata asioita: flunssa iski ja kaatoi sängyn pohjalle juuri kun ääneen päivittelin että kaikki muut se on jo kiertänyt vaan ei minua. 

Kuumehoureissani ja vilunväreissäni opin jotain muutakin: kyllä amerikkalaiset joskus on vaan tosi fiksuja. Pari päivää ruokavalioni koostui lähes täysin Pop-Tartseista. Nuo ällömakeat, lisäaineiden kyllästämät välipalakeksit osoittautuivat neroiksi siinä mielessä, että niiden avulla ruoanlaitto ei vaatinut muuta kuin paahtimen käyttöä. Ihan kätevää silloin, kun jo jääkaapin avaaminen ja leivän voiteleminen tuntuu ylitsepääsemättömältä. Joskus pikaruoallakin on paikkansa. 

Nyt kuitenkin flunssa jo jo käännetty voiton puolelle ja ihanista Gilmore Girls -viboistaan huolimatta Pop-Tartsit on siirretty takaisin kaapin perälle. Sillä vaikka ovatkin ajoittain hyviä, ja vaikka pakkaus mainostaa niiden olevan "hyvä vitamiiinien lähde" (Hehe!) niin uskon silti enemmän kotimaiseen kukkakaaliin ja täysjyväviljaan kuin hyvin pitkän aineosaluettelon omaaviin pikaruokaunelmiin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti