maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kappas kakskytviis

Lähtölaskenta 25/50

Viime viikonloppuna nautiskelin H2Ön festaritunnelmasta kaksi päivää. Olin odottanut sitä koko kesän, ja oli kyllä ihanaa. Yleensä festarien jälkeen iskee tyhjyys, mutta nyt iski vaihto. Kun koko kesän ajan odotettu viikonloppu oli ja meni, paljastui sen takaa parin viikon päässä odottava muutto ja hurjan lähellä oleva lähtö.

Olen hoitanut jo paljon asioita - tein muuttilmoituksen ja käänsin lehdet vanhemmille. 

Ostin korvatulpat, ja mikä vielä tärkeämpää, ostin päiväkirjan matkalle. 

Tänään pakkasin jo melkein puolet vaatteista. Nyt ne odottavat tuossa matklaukussa melkein kuukauden, että pääsevät mukaan. En tiedä oliko tässä nyt mitään järkeä, nehän vaan rypistyy.


Vielä ei jännitä lähtö, mutta vähän jännittää se, että ehdinkö lukea kaikki kirjaston kirjat ennen lähtöä. Tulee kiire. 

2 kommenttia:

  1. Oi muistan ton lähtöfiilistelyn! Hassua kun mulla alkaa olla samanverran päiviä paluuseen ja oikeastaan on samanlainen olo - pitäiskö jo alkaa pohtia miten sullon kaiken rinkkaan ja ehdinhän käydä vielä paikoissa joissa en ole ehtinyt käydä. Yhtäkkiä aika onki vain kulunut! Päiväkirja on superidea, ainakin mulla alussa tunteet meni sellasta vuoristorataa, että teki hyvää purkaa ajatuksia. Muista pakata mukaan salmiakkia jos tykkäät siitä, auttaa akuuttiin suomi-ikävään!

    VastaaPoista
  2. Hassua Helmi että ollaan samoissa fiiliksissä vaikka tavallaan vastakkaisissa tilanteissa. Vaikka kai se lähteminen on aina samanlaista, lähti siten minne tahansa. Salmiakista en välitä, mutta Fazerin sininen on kyllä kauppalistalla. ;D

    VastaaPoista