Tämä herkku syntyi puolivahingossa vanhan hyväksi todetun yhdistelmän pohjalta. Torin paprikat ovat vaan niin herkullisen näköisiä, ettei niitä voi vastustaa!
Paprikacouscous
3 paprikaa
20 kirsikkatomaattia
1 sipuli
ripaus suolaa ja pippuria
2 tl savuchilijauhetta
2 rkl ketsuppia
rasiallinen fetakuutioita
1 dl couscousia
Suikaloi paprikat ja sipuli ja puolita tomaatit. Paista niitä pannulla tilkassa ruokaöljyä kunnes ne pehmenevät mukavasti. Lisää mukaan mausteet ja ketsuppi ja sekoita kypsentäen samalla keskilämmöllä. Kus seos alkaa olla mukavan pehmeää ja mehevää, heitä sekaan fetakuutiot. Anna seoksen hautua kymmenisen minuuttia matalalla lämmöllä. Sekoita välillä niin, että fetakuutios sulavat osaksi kastiketta.
Heitä joukkoon couscous. Jos pannulla ei ole tässä aiheessa ollenkaan nestettä, voit lisätä noin desin vettä. Ideaalitilanne on kuitenkin se, että cousous kypsyisi vihanneksista lähteneessä nesteessä. Sekoittele pienellä lämmöllä pari minuuttia, kunnes couscous on turvonnut ja lämmennyt. Tarjoile tuoreeltaan ja lämpimänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti