tiistai 1. lokakuuta 2013

Uusia perspektiivejä

Jostain syystä parhaat ja vimmaisimmat sisustus- ja siivouspuuskat tulevat aina yhdeltä yöllä, useimmiten vielä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Silloin pää meinaa hajota uusista ideoista, ajatukset pyörivät yhä suuremmiksi ja uudemmiksi ja lakanat kiertyvä rullalle kun levottomuuksissaan pyörii ympäri sänkyä. Joskus sitä nukahtaa ja herää maanantaina uuteen viikkoon kaikki uudet ajatukset unohtaneena. Joskus taas ei malta sulkea silmiään, vaan hyppää jalkeille ja alkaa toteuttaa ideoitaan uhmaten uuden viikon aloittavaa unenpuutetta. 

Näin tein minäkin - eräs yö toi tullessaan niin toimivia sisustusajatuksia, että oli pakko laittaa asunto uuteen uskoon just heti silloin. Naapuriparat, jotka saivat vartin kuunnella ropuamistani, mutta se oli kyllä harvinaisen hyvin käytetty vartti. Niin hyvin, että ihmettelen, miksi en ole aiemmin keksinyt kyseistä ratkaisua. 

Työpöytä sai uuden paikan ikkunan äärestä, ja seurakseen kummankin lipaston senkin muuttaessa eteiseen. On ihanaa pystyä katselemaan ulos tietokoneella istuessaan ja levittämään kaikki luentopaperit levälleen läksyjä tehdessä. Nyt en malttaisi muuta tehdäkään kuin hoidella hommia ikkunan ääressä. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti