lauantai 26. lokakuuta 2013

Rakkaat britit


Makaan nyt neljättä päivää kotona kuumeessa, ja pakko sanoa että alkaa jo hiukan tympiä. Suosikkisarjat on katsottu loppuun, univelat nukuttu pois, leffoja on nähty niin monta että juonet alkavat sekoittua ja lemppariflunssaruoat lähinnä ällöttää. Flunssa jylläää vielä niin kovana, ettei huomenna voi suunnitellakaan lähtevänsä ulkomaailmaan, joten tuskaisena odotan huomista ja vielä yhtä toipumispäivää. Tai odotin...

Loppuflunssan pelasti näet juuri Yle Areena, britit ja näiden yhdessä tarjoama sarja Kirjava joukko. Pätkä on taattua saarivaltion laatua - napakkaa huumoria, älykköhabitusta ja viihdyttäviä hahmoja. Piirun verran loistavuutta lisää vielä se, että sarjan keskipisteenä on kirjakauppa. Komediasarja kirjakaupasta! Voisko parempaa olla?


En sano muuta, kun että nauroin uupuneiden keuhkojeni täydeltä monta monta kertaa jo ensimmäisen jakson aikana. Ja väitän, että se ei johdu mökkihöperyydestä. 

1 kommentti:

  1. Oi Black Books on ihana! Sisko osti jokunen vuosi takaperin itselleen dvd-boksin jossa on kaikki kolme tuotantokautta ja se on katsottu yhdessä läpi monta kertaa sen jälkeen ja joka kerta toimii. :D Huippua että Yle tekee kulttuuriteon ja tarjoilee sitä Areenassa.

    VastaaPoista