lauantai 25. elokuuta 2012

Pikkuhymyjä

Fuu aika lentoo elämä nyt, tenttiä ja töitä pitkin päiviä. Jotain kaunista kuitenkin täytyy mukaan lisätä, että jaksaa polkea eteenpäin. Illan vaaleanpunaiset pilvet, sateenkaari satamaterminaalissa, villapaidan lämpö syksyn vireessä ja keitetyt kananmunat salaattibuffassa. Vähätorilla juhlitaan Venäjän keisarin ja Ruotsin kruununperillisen tapaamista 200 vuotta sitten. Näytelmässä kruununprinssi tulee jokea pitkin veneellä juhliin, näin kun se Bernadotte (pernarutto, kuten eräs näyttelijä asian ilmaisi) heilutteli rannan nenäliinaneidoille ja lipui kohti historiaa. Tykkään tästä kaupungista ja sen kauniista yllätyksellisyydestä.
 
Tykkän myös blogista Just little things joka tarjoaa tasaisen varmasti yhä uusia pikkuihania asioita keskeltä arkipäivää. Kouluvuoden ekat päivät ja käsialakehut, kaikki mitä tältä löytyy on pienuudessaan niin täysin ihanaa. Ehanaa. 
 






 
On kuitenkin ehkä otettava tosissaan huomioon se, että eniten puhuttelevia ihanuuksia tällä lukukerralla olivat ne, joissa puhuttiin nukkumisesta, peitoista, kuumista suihkuista ja, no, nukkumisesta, ja oikeasti mentävä nukkumaan. Sillä kiireen keskellä on tärkeää myös levätä. Kauniita unia!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti